L'Ajuntament de Rubí organitza sessions en línia per promoure la FP Dual als instituts

Les xerrades informatives van dirigides a l'alumnat de tercer i quart d'ESO, primer i segon de Batxillerat i cicles formatius de grau mitjà

Redacció
18 de gener del 2021
Actualitzat a les 11:03h
La ciutat de Rubí, a través del Consell de l'FP de la ciutat, ha impulsat, en col·laboració amb l'Alianza de la FP Dual, un cicle de xerrades informatives sobre la formació professional. Les sessions, que seran en format online, van dirigides als alumnes de tercer i quart d'ESO, primer  i segon de Batxillerat i cicles formatius de grau mitjà. 

A les xerrades, que es duran a terme el 21 de gener i el 5 de febrer, hi participaran quatre centres educatius: l'Escola Ribas, l'institut Duc de Montblanc i Estatut, l'institut Regina Carmeli, l'institut Torrent dels Alous. 

El títol del cicle és L'FP Dual, una oportunitat per al teu futur professional i l'objectiu és acostar els alumnes a la formació professional dual a través del testimoni en primera persona de dos aprenents que compartiran la seva experiència.

La formació dual és la modalitat de FP en la qual l'estudiant esdevé aprenent i combina la formació teòrica amb l'activitat productiva a dins l'empresa. L'objectiu principal és adequar la formació professional a les necessitats de l'empresa i establir una major vinculació i corresponsabilitat entre els centres educatius i les empreses.