490 infants de famílies amb pocs recursos reben joguines per la campanya de Nadal de Creu Roja

La campanya d'enguany s'ha dut a terme seguint totes les mesures de seguretat per la Covid-19

1200_1607599543IMG_6868
1200_1607599543IMG_6868 | Albert Alemany
Redacció
21 de gener del 2021
Creu Roja i Càritas, en col·laboració amb els Serveis Socials de l'Ajuntament de Rubí, han recollit durant la campanya de Nadal 2.450 joguines, que s'han repartit en 275 llars de la ciutat, arribant a 490 infants de famílies amb pocs recursos econòmics. L'acció ha seguit en tot moment les mesures de seguretat establertes per frenar la pandèmia de la Covid-19.

Les joguines, en molts casos, provenen d'empreses i entitats que abans de l'inici de la campanya ja mobilitzen el seu personal per reunir els donatius, i Creu Roja es dedica durant el desembre a recollir-les per totes les seus. Enguany, l'organització va habilitar un espai especial al seu local per tenir les joguines en quarantena abans de lliurar-les. 

Els jocs s'han repartit organitzats en lots que incloïen dues joguines principals, alguna de secundària i algun complement, i classificats en funció de l'edat. Les famílies les van poder passar a recollir amb cita prèvia.  Totes les joguines distribuïdes per Creu Roja són noves, tenen un perfil educatiu i no són ni bèl·liques ni sexistes. La campanya també prioritza que fomentin el joc col·lectiu i cooperatiu.

Cada any, Creu Roja organitza una campanya amb l’objectiu que cap infant es quedi sense joguines durant les festes de Nadal. Les famílies destinatàries són derivades pels Serveis Socials municipals, per l’entitat Càritas i per la mateixa Creu Roja.