Rubí Empresa facilita la creació de 23 empreses durant el 2020

Rubí Empresa també ha supervisat nou processos de negociació de cessió en el marc del projecte Reempresa, dos d'ells tancats amb èxit

La iniciativa forma part de tot el paquet de mesures que tira endavant la Diputació de Girona.
La iniciativa forma part de tot el paquet de mesures que tira endavant la Diputació de Girona. | @diputaciogirona.
Redacció
26 de gener del 2021
Actualitzat a les 16:18h
Rubí Empresa ha facilitat la creació de 23 noves empreses al municipi durant l'any 2020, que donen feina a 25 persones, i la majoria de les quals s'han donat d'alta a través del Punt d'Atenció a l'Emprenedor, que facilita la constitució de l'empresa i permet fer totes les gestions de manera telemàtica. 

Durant l'any 2020, s'han atès 124 usuaris, que valoren amb un 4,9 (sobre 5) el servei d'emprenedoria de Rubí Empresa. Tot i l'afectació per la Covid-19 en l'àmbit econòmic, es van iniciar 15 plans d'empresa, tots ells finalitzats amb èxit.  

Rubí Empresa acompanya les persones emprenedores en tot el procés de creació empresarial: la definició de la idea, la planificació del projecte i la seva realització final. Així, les persones usuàries obtenen informació general útil per a la creació de la seva empresa i orientació específica sobre els serveis que l’Ajuntament posa al seu abast. Quan ha estat necessari, també se’ls ha assessorat per ajudar-los a triar la millor opció de finançament.

A més, durant el 2020 Rubí Empresa ha supervisat nou processos de negociació de cessió en el marc del projecte Reempresa, dos d'ells tancats amb èxit.