1 de 10
pressupostos participatius

La pista poliesportiva de Ximelis serà una realitat d'aquí a un mes

Es tracta de la proposta més votada als Pressupostos Participatius de l'any 2018

per RubiTV.cat, 2 de febrer de 2021 a les 18:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dilluns s'han iniciat els treballs de construcció de la pista esportiva de Ximelis, que s'allargaran durant un mes. Es tracta de la proposta més votada al procés de Pressupostos Participatius de l'any 2018.

Els treballs s'han iniciat després de superar els diversos tràmits administratius que comporta una actuació d'aquest tipus i pressupost, és a dir, la redacció d'un projecte executiu amb un procés previ de licitació, l'aprovació inicial, el període d'exposició pública, l'aprovació definitiva i el concurs públic per executar els treballs.


L'empresa que s'encarregarà de les obres és ESTAYC, SL, i tenen un pressupost de 88.164 euros.

Pau Navarro, regidor de Participació Ciutadana, ha celebrat l'inici d'aquestes obres, amb les quals es finalitzen les accions els pressupostos participatius del 2018, que en poc temps posaran la pista esportiva a disposició de la ciutadania.


Les altres propostes que van rebre més suports van ser la posada en marxa d’un sistema d’enllumenat intel·ligent i la replantació d’arbres a la ciutat.
Participació