1 de 10
eleccions municipals 2019

Ànnia Garcia i Andrés Medrano caps de llista d'En Comú Podem: «Anem a guanyar les eleccions»

Consideren que el projecte del PSC és un "projecte esgotat"

per Marta Casas, 6 de març de 2019 a les 11:36 |


Catalunya en Comú i Podem han certificat aquesta tarda l'acord de les dues formacions per presentar-se de manera conjunta a les eleccions municipals del maig de 2019 sota el nom d'En Comú Podem, tal com va decidir una assemblea conjunta entre militants de totes dues formacions.


L'acord estava molt ben encaminat i, després que cadascuna de les organitzacions celebrés el seu propi procés de primàries, En Comú Podem Rubí ha arribat a un acord per designar Ànnia Garcia com a cap de llista i Andrés Medrano com a número dos.

La candidata de Catalunya en Comú ha explicat que al llarg de la setmana es tancaran altres aspectes, com la configuració de la resta de la llista. Una llista que, ha remarcat, "s'elaborarà en funció de la representativitat de la ciutat i respectarà els criteris d'equilibri i visibilitat entre les dues organitzacions que donaran suport a la candidatura d'En Comú Podem Rubí".


"No es tracta d'un acord que hagi sorgit de tres o quatre converses puntuals, sinó que és fruit de tot un any de treball conjunt", ha explicat Garcia, que ha manifestat que la relació entre Catalunya en comú i Podem a Rubí és "molt natural".

"Tot fàcil", ha afegit Andrés Medrano, ja que "tenim un objectiu comú i ho hem anat contrastant en el procés d'elaboració del programa, i un projecte que ve avalat per un treball conjunt en el passat", fent referència a que les dues formacions ja s'han presentat juntes a altres comicis, com les eleccions autonòmiques i les generals, que han guanyat en les dues ocasions anteriors.

Una victòria que, com ha manifestat Ànnia Garcia, volen repetir a les eleccions municipals del mes de maig.

 

Participació