Lorena Roldán defensa que el PP és la millor alternativa «al separatisme i al sanchisme»

Els populars visiten diversos comerços de Rubí per explicar les seves propostes de recuperació econòmica per al sector

Lorena Roldán, amb Juan José Giner i Belén Hoyo a Rubí
Lorena Roldán, amb Juan José Giner i Belén Hoyo a Rubí | Marta Casas
10 de febrer del 2021
Actualitzat el 11 de febrer a les 6:37h
Lorena Roldán, número 2 del PP a les eleccions del pròxim 14 de febrer, ha visitat aquesta tarda la ciutat de Rubí, acompanyada del president local del partit, Juan José Giner, i la diputada al Congrés Belén Hoyo.

La candidata ha presentat la seva formació com una alternativa "al separatisme i al sanchisme", i espera que els resultats deixin el PP en una posició "forta" per condicionar les polítiques del Govern i posi al centre "la ciutadania i els seus problemes". Roldán, que anteriorment havia format part del grup parlamentari de Ciutadans, ha defensat que la seva actual formació és "garantia de bona gestió".

En aquest sentit, ha afirmat que "no volem més pèrdua d'oportunitats i de diners com ha fet el projecte separatista", que considera que ha fracassat políticament, ni tampoc un tripartit del PSC d'Illa amb ERC, ja que "al cap i a la fi continuarà significant més prebendes per al nacionalisme".

Els populars han visitat diversos comerços de la ciutat per conèixer de primera mà la situació "crítica" que estan passant, amb llargs períodes de tancament, limitacions horàries i d'aforaments, i que els ha deixat "amb l'aigua al coll", ha dit Roldán.

És per això que el PP porta al seu programa electoral una bateria de mesures per tal de donar impuls al teixit empresarial i acompanyar-lo des de l'administració, tot creant un consell consultiu amb representants d'aquests sectors, ja que és una "barbaritat" que s'assabentin de les mesures del govern a través de les rodes de premsa i "ningú els escolti".

Roldán ha defensat que aquests comerços puguin rebre ajudes directes i que s'allargui la moratòria del pagament d'impostos per a tot el 2021. En aquest sentit, ha criticat que el Govern s'escudi en la manca de liquiditat per donar-los més ajudes, quan per altra banda "ha obert ambaixades a l'estranger i ha dotat amb més de 18 milions d'euros de pressupost "la NASA catalana", un projecte vergonyós".

En la mateixa línia, la candidata popular ha recordat que la seva formació proposa una baixada generalitzada d'impostos per a petites empreses i també per a la ciutadania en general, com el tram autonòmic de l'IRPF o un impost "anacrònic" com el de successions.

Finalment, el PP defensa la seva bona gestió en altres comunitats on governen, com la de Madrid, on Isabel Díaz Ayuso "no ha fet escollir entre respirar i menjar", sinó que ha fet una bona planificació "responsable i eficient" per gestionar la pandèmia.

Per la seva banda, la diputada Belén Hoyo ha insistit en que el PP "toca de peus a terra i és conscient dels problemes reals de la gent", i per això han presentat diverses iniciatives com l'ocupació il·legal d'habitatges, la convivència o la capacitat de decisió de les famílies en l'àmbit de l'educació.