El PSC desplegarà infraestructures digitals i de mobilitat per millorar la competitivitat

Els candidats del Vallès Oest expliquen que es farà la Línia Orbital Ferroviària o la connexió entre les línes de FGC del Vallès i el Baix Llobregat

Redacció
11 de febrer del 2021
Un tren de la línia R4 al seu pas per Terrassa
Un tren de la línia R4 al seu pas per Terrassa | Marcel Marsal

Els candidats del PSC Vallès Oest a les properes eleccions del 14 de febrer, Eva Candela i Rafael Güeto, han visitat el municipi de Castellbisbal aquesta setmana per presentar el seu pla de desplegament d'infraestructures que ajudin a la millora de la competitivitat de l'economia catalana.

El tinent d'alcaldia de Rubí, Rafael Güeto, ha explicat que els socialistes aposten per infraestructures digitals, com la fibra òptica o el 5G, alhora de les infraestructures de transport, com per exemple el corredor mediterrani o la via d'alta velocitat. Aquest desplegament d'infraestructures és "un eix vertebrador del programa", segons explica el PSC.

Güeto també ha remarcat que la necessitat d'encarar els reptes de la transició ecològica implica canvis en la mobilitat, una "mobilitat sostenible per connectar el territori reduint la nostra petjada ecològica", que el PSC es compromet a executar si Salvador Illa és president.

Per la seva banda, la regidora socialista de Terrassa Eva Candela ha explicat que el PSC preveu engegar les obres de l'orbital ferroviari per tal de "millorar la mobilitat de la segona corona metropolitana i que tindrà repercussió directa a localitats com Castellbisbal o Viladecavalls".

A més, ha assegurat que es duran a terme "reivindicacions històriques" com la unió de les xarxes de FGC del Vallès i el Baix Llobregat, o l'accés a l'aeroport a través de la R4.

Finalment, Candela ha afirmat que aquestes eleccions seran "clau" per afrontar la transformació que necessita el país, i ha demanat "deixar de badar amb banderes".