1 de 10
llibertat d'expressió

Un centenar de persones protesten per l'empresonament de Pablo Hasél a Rubí

La concentració davant dels jutjats s'ha convertit en una manifestació on s'han cridat consignes en defensa de la llibertat d'expressió

per Marta Casas, 16 de febrer de 2021 a les 20:50 |
Més d'un centenar de rubinencs s'han concentrat avui davant de la plaça dels jutjats de Rubí per protestar per l'empresonament, aquest matí, del raper lleidetà Pablo Hasél. Una trentena de col·lectius - partits polítics, sindicats, agrupacions culturals, associacions musicals i artístiques, juvenils... - han fet una crida a manifestar-se en defensa de la llibertat d'expressió.

El manifest que s'ha llegit als jutjats de Rubí ha estat molt dur amb el govern de l'estat, "on les forces polítiques que diuen ser d'esquerres no han mogut un dit" per evitar l'empresonament i el govern de la Generalitat de Catalunya, "responsable últim dels Mossos d'Esquadra", així com amb els "molts silencis" que han donat cobertura a un nou "empresonament polític".


Al llarg de tota la manifestació, que ha recorregut alguns carrers cèntrics de Rubí i fins i tot ha tallat durant uns instants la C-1413, s'han cridat consignes en defensa de la llibertat d'expressió, anticapitalistes i antifeixistes.
 

 

Participació