L'Ajuntament incorpora sis noves treballadores a través de plans d'ocupació

Responen a un perfil d'especial vulnerabilitat, bé per edat o bé per situació personal

El govern municipal dona la benvinguda a les noves treballadores
El govern municipal dona la benvinguda a les noves treballadores | Localpres
Redacció
19 de febrer del 2021
Actualitzat a les 17:00h
L'Ajuntament de Rubí ha incorporat aquesta setmana 6 noves treballadores, gràcies a la línia DONA i COOR del programa Treball i Formació, com a conserges o administratives i amb un contracte d'un any.

Aquestes noves treballadores responen a un perfil d'especial vulnerabilitat, bé per edat o bé per situació personal, i durant aquest any podran adquirir experiència professional però també formació per poder desenvolupar competències professionals aplicables a altres activitats laborals. El programa també ofereix acompanyament individualitzat a les dones participants.

Per aquesta edició, l'Ajuntament de Rubí ha rebut una subvenció de 150.165,62€ per part del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, que s'ha complementat amb 24.121,80€ de finançament municipal.

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha expressat el "compromís ferm per crear i fomentar la creació d'oportunitats per les dones de la ciutat" del govern municipal, i la regidora d'Igualtat, Yolanda Ferrer, ha explicat que "les dones son un col·lectiu que sovint treballa en precari", cosa que ja passava abans de la Covid-19 i que la pandèmia no ha fet més que "aprofundir aquesta desigualtat".