Jornades de portes obertes virtuals a les escoles artístiques de Rubí

L'edRa farà dues sessions, el 22 de febrer i el 9 de març; i l'escola de música Pere Burés, el 19 de març

L'escola d'art i disseny edRa
L'escola d'art i disseny edRa | César Font - Ajuntament de Rubí
Redacció
22 de febrer del 2021
Actualitzat a les 8:43h
L’escola d’art i disseny edRa i l’escola municipal de música Pere Burés preparen jornades de portes obertes virtuals perquè l'alumnat interessat conegui l’oferta formativa dels centres respectant les restriccions per contenir la Covid-19.

La primera sessió d’edRa aquest dilluns, 22 de febrer, a les 18 h i per inscriure-s'hi cal trucar al telèfon 935 88 77 02, o bé enviar un correu electrònic a [email protected] o bé omplir el formulari de la pàgina web del centre la pàgina web del centre. L'escola farà arribar un enllaç i les instruccions per accedir a les portes obertes virtuals.

El pròxim curs 2021 - 2022, edRa oferirà dos Cicles Formatius de Grau Mig, de Serigrafia Artística i d'Assistència al Producte Gràfic Interactiu; i dos de Grau Superior, Espais Interactius i Interiorisme. També ofereix estudis no reglats: un taller d'expressió plàstica per a infants i joves de 4 a 16 anys, tallers monogràfics d'art per a persones majors de 16 anys, seminaris d'art de 12 a 20 hores i un curs d'introducció al disseny, que prepara els alumnes que vulguin accedir als Cicles Formatius.

L’escola d’art farà una segona jornada de portes obertes el 9 de març a les 18 h.

Pel que fa a l'escola de música Pere Burés, també farà una jornada de portes obertes virtual el pròxim 19 de març, que servirà per mostrar el projecte, les instal·lacions i l'oferta formativa que s'hi imparteix. 

Per participar-hi, la inscripció es pot fer per telèfon (93 588 70 00, extensió 4410) de dilluns a dijous de 9h a 13h i de 16h a 19h i els divendres de 9h a 14h; o bé enviar un correu a [email protected].

La jornada anirà a càrrec de l’equip directiu i s’hi explicarà el projecte pedagògic, l’oferta educativa pel curs vinent, els tràmits de matriculació i les quotes.