Tasques de manteniment a diversos camins naturals del terme de Rubí

Les actuacions les ha executat l’empresa Duocastella, SL i han tingut un cost de 34.000 euros.

Un tram del camí de Ca n'Oriol que s'ha arreglat durant el mes de febrer
Un tram del camí de Ca n'Oriol que s'ha arreglat durant el mes de febrer | Ajuntament de Rubí
Redacció
23 de febrer del 2021
Actualitzat a les 17:14h
Durant aquest mes de febrer s'han dut a terme treballs de manteniment de la xarxa de camins de titularitat pública de Rubí per tal de garantir-ne el bon estat per a l'ús dels vianants, ciclistes i vehicles d'emergència, i que s'han concentrat als trams malmesos de diverses zones de la ciutat. Les actuacions les ha executat l’empresa Duocastella, SL i han tingut un cost de 34.000 euros.

En concret s'han fet a camins de Ca n'Oriol, el camí de Can Pòlit, el camí de Can Fonollet, el de Ca n'Estaper a Terrassa i el de Rubí a Viladecavalls. 

En general, les actuacions han consistit a fer un repàs del paviment que presentava sots produïts per l’aigua, i a revisar els drenatges perquè l’aigua d’escorrentia pugui desviar-se correctament. També s’ha aportat una capa de tot-ú ─una barreja de sorra de riu o de rebuig de pedrera sense garbellar - per tal de millorar l'estat dels camins, a més d'eliminar alguns trams formigonats, amb l'objectiu de naturalitzar els camins. Aviat es millorarà l’escullera d’un tram del camí dels Alous.