1 de 10
medi natural

Tasques de manteniment a diversos camins naturals del terme de Rubí

Les actuacions les ha executat l’empresa Duocastella, SL i han tingut un cost de 34.000 euros.

Un tram del camí de Ca n'Oriol que s'ha arreglat durant el mes de febrer | Ajuntament de Rubí
per RubiTV.cat, 23 de febrer de 2021 a les 17:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Durant aquest mes de febrer s'han dut a terme treballs de manteniment de la xarxa de camins de titularitat pública de Rubí per tal de garantir-ne el bon estat per a l'ús dels vianants, ciclistes i vehicles d'emergència, i que s'han concentrat als trams malmesos de diverses zones de la ciutat. Les actuacions les ha executat l’empresa Duocastella, SL i han tingut un cost de 34.000 euros.

En concret s'han fet a camins de Ca n'Oriol, el camí de Can Pòlit, el camí de Can Fonollet, el de Ca n'Estaper a Terrassa i el de Rubí a Viladecavalls. 


En general, les actuacions han consistit a fer un repàs del paviment que presentava sots produïts per l’aigua, i a revisar els drenatges perquè l’aigua d’escorrentia pugui desviar-se correctament. També s’ha aportat una capa de tot-ú ─una barreja de sorra de riu o de rebuig de pedrera sense garbellar - per tal de millorar l'estat dels camins, a més d'eliminar alguns trams formigonats, amb l'objectiu de naturalitzar els camins. Aviat es millorarà l’escullera d’un tram del camí dels Alous.

 

Participació