Consulta les dates de les jornades de portes obertes als centres educatius de Rubí, adaptades a la situació sanitària

La previsió del Departament d'Educació és que la preinscripció escolar comenci el 15 de març

Una aula d'escola
Una aula d'escola | Departament d'Educació
Redacció
08 de març del 2021
Les jornades de portes obertes que organitzen les escoles i instituts d'enguany, i que es preveu que s'iniciïn a mitjans de març, s'han adaptat a les restriccions per contenir la Covid-19, i es faran o bé en línia o bé en grups reduïts i prèvia demanda de cita. 

L'Ajuntament ha preparat un portal web que recull tota la informació sobre aquestes jornades als diferents centres, que es poden consultar a la Guia de l’educació 2021-2022, també editada pel Consistori.

La preinscripció és única per a tots els centres públics i concertats d'infantil, primària i secundària de 3 a 16 anys. El procediment es farà en línia: la sol·licitud s'haurà de presentar al centre educatiu escollit com a primera opció acompanyada de la documentació que es requereixi. Com l'any passat, l'Ajuntament i els centres educatius oferiran suport a les famílies que no disposin dels mitjans tècnics necessaris per fer el tràmit per via telemàtica. 

Les dates de la preinscripció, segons la previsió del Departament d'Educació, seran entre el 15 i el 24 de març per als alumnes de segon cicle d'educació infantil i primària; del 17 al 24 de març per als centres d'Educació Secundària Obligatòria, de l'11 al 17 de maig per al Batxillerat i els Cicles de Grau Mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny, i del 25 al 31 de maig per als Cicles de Grau superior de formació professional i d'arts plàstiques i disseny.