lectors, al tren!

Lectors, al tren! acull una exposició d'originals de Laura Borràs Dalmau

Els dibuixos són del llibre "El camí de Marwan", escrit per Patricia de Arias

per RubiTV.cat, 3 de març de 2021 a les 18:06 |
Una de les obres de Laura Borràs Dalmau a la llibreria | Lectors, al tren!
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La llibreria Lectors, al tren! acull durant el mes de març una nova exposició d'originals, en aquest cas de la il·lustradora Laura Borràs Dalmau, que presenta els dibuixos que ha fet pel llibre El camí de Marwan (El Cep i la Nansa), de Patricia de Arias.

Marwan és un nen que, juntament amb milions d'éssers humans, travessa mars i deserts fugint de la guerra i la fam, a la recerca d'un lloc millor. A El camí de Marwan porta el lector de la mà, camí de la llibertat.


Pel que fa a Laura Borràs, és doctorada en Lingüística Aplicada per la UPF, i treballa com a il·lustradora, traductora i ha estat professora de Traducció a la UPF durant més de 16 anys. Va aprendre a il·lustrar amb Ignasi Blanch, Cristina Losantos, Rebeca Luciani i Flavio Morais a Barcelona; amb Javier Zabala, Alessandro Sanna i Linda Wolfsgruber a Itàlia, i a l'Escola Internacional d'Il·lustració de Sàrmede.

Després d'una llarga trajectòria d'exposicions i publicacions il·lustrades, actualment dibuixa els materials didàctics de l'orquestra Camerata XXI de Tarragona i el conte musical de la Revista Musical Catalana de fa un any. Ara, treballa en una guia mèdica il·lustrada sobre el càncer de mama per l'Hospital Clínic de Barcelona.

 

Participació