horts municipals

Nou curs d'horticultura i jardineria per a dones als horts municipals de Cova Solera

L'imparteix la cooperativa L'Ortiga, l'empresa contractada per la gestió dels horts

per RubiTV.cat, 5 de març de 2021 a les 11:32 |
Dues dones treballen a l'hort | Localpres
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dijous ha començat un nou curs de jardineria i horticultura als horts municipals de Cova Solera, amb l'objectiu de fomentar la inclusió social i la capacitació professional d'un grup de deu dones de la ciutat. El curs vol oferir eines i recursos per facilitar la seva incorporació al mercat laboral i promoure el desenvolupament autònom dels seus projectes de vida.

Al llarg de les vuit sessions del curs, eminentment pràctic, es treballarà la utilització de maquinària agrícola - desbrossadores i motocultors -, els treballs de poda manual d'arbres fruiters, planters ecològics i plantes aromàtiques i tasques de sembra directa i plantació.


El grup de dones que reben la formació rebran un certificat d'assistència i aprofitament, que els permetrà acreditar la realització del curs i incorporar-ho al seu currículum. Això els servirà com a carta de presentació a l'hora de buscar feina, especialment al sector de la jardineria i l'horticultura.

El curs es duu a terme sota la coordinació i el treball en xarxa dels serveis de Sostenibilitat i Medi, Serveis Socials i Primera Acollida de persones nouvingudes, i l'imparteix la cooperativa L'Ortiga, l'empresa contractada per la gestió dels horts municipals de Cova Solera.

 

Participació