Stay Homas, entre els artistes més nominats en la segona volta de la votació popular als Premis Enderrock 2021

La tercera ronda de votacions s'allargarà fins al 21 de març

Els Stay Homas tenen tres nominacions
Els Stay Homas tenen tres nominacions | ACN
Redacció
05 de març del 2021
Actualitzat a la 13:00h
Stay Homas, la banda sorgida durant el primer confinament per la pandèmia i de la qual forma part el rubinenc Guillem Boltó, ha estat una de les més nominades per votació popular als Premis Enderrock en la segona volta. En total han obtingut tres nominacions, el mateix nombre que Buhos, Miki Núñez, Silvia Pérez Cruz i Txarango.

Els Stay Homes han estat nominats al millor directe en confinament del 2020, millor artista revelació i, juntament amb Oques Grasses, a la millor cançó amb The Bright Side.

En la segona volta de la votació popular dels Premis Enderrock s'han recollit 17.480 vots d’usuaris únics, un 14% més que la votació de l’any passat.

Des d'ahir està oberta la tercera i última ronda de votació popular, que culminarà el 21 de març i se’n revelerà el resultat durant la gala, el dijous 8 d'abril a l'Auditori de Girona.

En aquesta gala, que conduirà el duet Carles Xuriguera i Fel Faixedas, es lliuraran 31 guardons repartits en 4 premis especials, 12 categories de votació de la crítica i 15 de votació popular, que reconeixeran els artistes i treballs del 2020.

Els vots del públic decidiran el millor artista i millor artista revelació; els millors discos i cançons de pop-rock, cançó d’autor i folk, els millors treballs de músiques urbanes, jazz, clàssica, públic familiar i llengua no catalana; i el millor videoclip i, com a novetat, el millor directe o directe en confinament.