turisme

RubíGuiem, nou punt d'informació turística acreditat al Vallès Occidental

El programa facilita als establiments participants les eines necessàries per informar, orientar i acompanyar els visitants

per RubiTV.cat, 9 de març de 2021 a les 18:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
RubíGuiem, el servei de visites guiades pel patrimoni local de Rubí, ha estat un dels nous Punts d'Informació Turística acreditats al Vallès Occidental, sumant-se, així, a la biblioteca municipal Mestre Martí Tauler.


Durant l’any 2020, 22 establiments han renovat l’acreditació i se n’han afegit tres de nous  a més de RubíGuiem, s'han acreditat l'Oficina de Turisme de Sant Cugat i l'Oficina d'Atenció Ciutadana del Consell Comarcal. En total, doncs, a la comarca hi ha 25 establiments acreditats com a punts d'informació turística que aquest estiu estan col·laborant en la difusió de propostes per redescobrir el Vallès Occidental.

Aquest programa facilita als establiments participants les eines necessàries per informar, orientar i acompanyar els visitants durant la seva estada a la comarca, i així ajudar a millorar la qualitat de la informació turística que s'ofereix i donar reconeixement formal a la tasca d'assessorament al visitant.


Els altres punts acreditats com a punt d'informació turística a la comarca són els restaurants Cal Pupinet, Can Campanyà i Ca l'Esteve de Castellbisbal; el restaurant Can Vinyers de Matadepera, l'allotjament rural Masia Casajoana de Rellinars, l'Oficina de Turisme, l'Hotel Don Cándido i l'Hotel Terrassa Park de Terrassa; el restaurant La Pastora de Vacarisses, l'Aula de natura La Muntada de Sant Llorenç Savall, la biblioteca Safareig i el Servei de Turisme de Sabadell, la biblioteca de Sentmenat, la biblioteca i el restaurant El Casal, de Vacarisses; el restaurant Cal Taiet d'Ullastrell, la biblioteca de Castellar, l'OAC de Barberà i la biblioteca de Viladecavalls.

També s'ha acreditat el restaurant Cal Carter de Mura, que tot i que és al Bages, per proximitat amb el Vallès Occidental també col·labora en aquesta tasca d'informació turística.

 

Participació