RubíGuiem, nou punt d'informació turística acreditat al Vallès Occidental

El programa facilita als establiments participants les eines necessàries per informar, orientar i acompanyar els visitants

Una sortida de RubíGuiem
Una sortida de RubíGuiem | RubíGuiem/Facebook
Redacció
09 de març del 2021
RubíGuiem, el servei de visites guiades pel patrimoni local de Rubí, ha estat un dels nous Punts d'Informació Turística acreditats al Vallès Occidental, sumant-se, així, a la biblioteca municipal Mestre Martí Tauler.

Durant l’any 2020, 22 establiments han renovat l’acreditació i se n’han afegit tres de nous  a més de RubíGuiem, s'han acreditat l'Oficina de Turisme de Sant Cugat i l'Oficina d'Atenció Ciutadana del Consell Comarcal. En total, doncs, a la comarca hi ha 25 establiments acreditats com a punts d'informació turística que aquest estiu estan col·laborant en la difusió de propostes per redescobrir el Vallès Occidental.

Aquest programa facilita als establiments participants les eines necessàries per informar, orientar i acompanyar els visitants durant la seva estada a la comarca, i així ajudar a millorar la qualitat de la informació turística que s'ofereix i donar reconeixement formal a la tasca d'assessorament al visitant.

Els altres punts acreditats com a punt d'informació turística a la comarca són els restaurants Cal Pupinet, Can Campanyà i Ca l'Esteve de Castellbisbal; el restaurant Can Vinyers de Matadepera, l'allotjament rural Masia Casajoana de Rellinars, l'Oficina de Turisme, l'Hotel Don Cándido i l'Hotel Terrassa Park de Terrassa; el restaurant La Pastora de Vacarisses, l'Aula de natura La Muntada de Sant Llorenç Savall, la biblioteca Safareig i el Servei de Turisme de Sabadell, la biblioteca de Sentmenat, la biblioteca i el restaurant El Casal, de Vacarisses; el restaurant Cal Taiet d'Ullastrell, la biblioteca de Castellar, l'OAC de Barberà i la biblioteca de Viladecavalls.

També s'ha acreditat el restaurant Cal Carter de Mura, que tot i que és al Bages, per proximitat amb el Vallès Occidental també col·labora en aquesta tasca d'informació turística.