Josep Maria Catalán, reelegit president de PIMEC Vallès Occidental

"Treballarem per aconseguir un capitalisme inclusiu i fomentarem la col·laboració públicoprivada amb l'administració"

Redacció
11 de març del 2021
Actualitzat a les 9:43h
Josep Maria Catalán, president de PIMEC Vallès Occidental
Josep Maria Catalán, president de PIMEC Vallès Occidental | PIMEC
La Junta Directiva de PIMEC ha reelegit Josep Maria Catalán com a president de PIMEC Vallès Occidental. Catalán, soci fundador i gerent de Bacsa, a Santa Perpètua de Mogoda, ocupa el càrrec des de l'any 2017 i forma part de la patronal catalan des del 1993.

En aquesta nova etapa, el president de PIMEC ha dit que vol ajudar les empreses dels sectors més afectats per la crisi del coronavirus a "millorar la seva competitivitat en benefici de la reactivació i la recuperació econòmica del territori", amb una aposta ferma per l'activisme empresarial que ha de situar les pimes i els autònoms al pont de comandament.

Catalán també ha assegurat que accepta "amb energia" el nou mandat, i que té la voluntat de poder treballar en equip amb els òrgans de govern. A més, s'ha mostrat convençut que "durant aquest nou període, la patronal seguirà creixen a nivell de socis a la comarca i liderant la defensa dels interessos de les pimes i els autònoms de sectors diversos". "Treballarem per aconseguir un capitalisme inclusiu i fomentarem la col·laboració públicoprivada amb l'administració", ha afegit.

En les pròximes setmanes, el president de PIMEC configurarà la nova executiva amb la creació de grups de treball estratègics, alineats a les necessitats del teixit productiu del Vallès Occidental i de la situació econòmica actual. "Guanyarem eficàcia i eficiència en les gestions del territori i seguirem potenciant el nostre projecte", ha conclòs.