Benvinguda al nou cap del Parc de bombers de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal

Durant la trobada s'ha començat a treballar un conveni per formalitzar la cessió de vehicles abandonats al cos perquè puguin fer pràctiques de rescat de víctimes d'accidents de trànsit

Un moment de la recepció del nou cap del Parc de bombers
Un moment de la recepció del nou cap del Parc de bombers | Localpres
Redacció
22 de març del 2021
Actualitzat a les 18:11h
L’alcaldessa Ana María Martínez, el primer tinent d’alcalde, Moisés Rodríguez i la regidora de Seguretat, Marta Oliva, han rebut aquest divendres el nou cap del Parc de bombers de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal, Manuel Pardo, a l’edifici consistorial de l’Ajuntament de Rubí.

En representació de bombers, han assistit a la reunió Jordi Bosch, cap de la Unitat Territorial II; Albert Cervera, cap de l'àrea d'operacions i Eduard Martínez, cap de la Regió d'Emergències Metropolitana Nord.

El nou cap ha explicat que afronta la nova etapa al capdavant del parc de bombers amb molta il·lusió i compromís, agafant el relleu de Ramon Viladrich, de qui ha assegurat que "ha deixat un projecte molt il·lusionant". Pardo també ha lloat la plantilla, "grans professionals que coneixen molt bé la seva feina" i els seus caps, que "també són molt bons, així que entre tots mirarem de donar el millor servei possible".

La trobada també ha servit perquè bombers i membres del consistori comencin a treballar en un conveni per formalitzar la cessió de vehicles abandonats per a fer pràctiques de rescat, una col·laboració que ja es duu a terme de manera habitual i permeten que els bombers es formin en tasques de rescat de víctimes d'accidents de trànsit.

L’alcaldessa ha desitjat sort i encerts a Pardo en aquesta nova tasca, i ha afirmat que la feina del cos de bombers "normalment parteix d'una dificultat i per això és tan valuosa". En nom de la ciutat, també ha agraït al cos la seva tasca de suport "en els pitjors moments de la pandèmia".

L’acte també ha comptat amb la presència del cap de la policia local, Oriol Sánchez, que ha certificat la bona sintonia existent entre els dos cossos de seguretat.