Ciència

El Sincrotró Alba oferirà visites guiades en format virtual

A partir del mes d'abril, instituts, universitats i centres de recerca podran visitar les instal·lacions del centre a través d'una videoconferència

per RubiTV.cat, Sabadell | 19 de març de 2021 a les 18:00 |
Les visites al Sincrotró Alba es faran a través de videoconferència. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Sincrotró Alba posa en marxa un programa de visites virtuals dirigit exclusivament a escoles, instituts, universitats, associacions professionals, culturals i centres de recerca. Així pretén continuar amb la seva tasca de divulgació de què és un sincrotró i per a què serveix.

A través d'una videoconferència per Zoom amb un màxim de 30 usuaris, els participants seran guiats pel personal del Sincrotró per les instal·lacions del centre. Les visites començaran a partir del mes d'abril i es podran reservar fins als mesos de maig i juny a partir d'un formulari disponible a la web d'Alba


Amb l'organització d'aquestes visites telemàtiques, l'Alba espera rebre virtualment fins a 5 mil persones al llarg del 2021, i a la llarga, poder combinar el format de visites virtuals amb el de visites físiques convencionals. Es tracta doncs, d'una iniciativa per seguir apropant la tasca del Sincrotró Alba malgrat els entrebancs de la Covid-19. 

 

Participació