rubí d'arrel

Es completa l'actuació a la font de Sant Muç i les entitats criden a la col·laboració ciutadana

Rubí d'Arrel, el CER i el CRAC han deixat material per poder regar la nova plantació d'arbres i arbustos

per Marta Casas, 30 de març de 2021 a les 20:00 |
Tres garrafes per regar els arbres i arbustos a la font de Sant Muç | Mireia Gascon
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'actuació de rehabilitació de la font de Sant Muç i el seu entorn ja està pràcticament acabada, a manca de la instal·lació de nou mobiliari que es farà en les pròximes setmanes. 
 
Les cinc jornades de voluntariat han permès desbrossar la zona i fer-hi una plantació de 30 arbres i 150 arbustos - a més de retirar sacs de deixalles cada setmana - i ara es demana la col·laboració ciutadana per mantenir l'espai cuidat i la plantació, ben regada: per això, les entitats han posat a disposició dels visitants a la font tres recipients perquè, quan hi vagin a passejar, aprofitin per anar regant els arbres i arbustos que es van plantar el diumenge passat. 
 
Amb tot, s'espera que tothom pugui gaudir del nou espai i contribuir al seu manteniment. Els recipients es troben al costat de la font, i tenen diverses capacitats, per als arbres i per als arbustos. 
 
A l'hora de regar, es recomana tenir en compte els dies que no hagi plogut i comprovar si la terra és humida, perquè una abundància d'aigua podria fer podrir la planta i, en acabat, tornar a deixar les garrafes i ampolles al lloc perquè la resta d'usuaris puguin fer-les servir. Les millors hores per regar són les primeres del matí i les últimes de la tarda, just abans que es pongui el sol, ja que la calor no fa evaporar l'aigua i tampoc no es cremen les fulles de les plantes.

 

Participació