1 de 10

L'Antiga Estació acull l'exposició «Vida!» de Mujeres Creativas del Vallès

La mostra col·lectiva forma part de la programació del Dia Internacional de la Dona

Les sòcies de Mujeres Creatives del Vallès a la inauguració de l'exposició | Lali Puig
per RubiTV.cat, 8 de març de 2019 a les 14:00 |
Aquest article es va publicar originalment el 8 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Associació Mujeres Creativas del Vallès ha inaugurat aquest dijous a l'Espai Expositiu de l'Antiga Estació la mostra col·lectiva Vida!, inclosa dins la programació del Dia Internacional de la Dona.

Vida! reuneix una trentena d'obres realitzades per 27 dones creatives del Vallès. Es tracta majoritàriament de pintures, tot i que també hi figuren collages, petites escultures i peces d'artesania en vidre. Amb les seves obres, les artistes han volgut donar testimoni de la diversitat de la vida i revelar la seva pròpia essència com a creadores. 


La mostra es pot visitar fins al 30 de març de dilluns a dissabte de 12 h a 14 h i de dijous a dissabte de 15.30 h a 20.30 h. A més, l'Associació ha programat un recital poètic per acompanyar l'exposició, a càrrec d'algunes sòcies i col·laboradores de l'entitat, el pròxim divendres 15 de març a les 19 h. La proposta comptarà amb la participació especial de la cantant i artista plàstica mexicana La Malinche, que hi estrenarà un dels seus nous temes. 

 

 

Participació