Oberta la convocatòria de subvencions per als casals d'estiu de Rubí

Els casals es faran del 30 de juny al 30 de juliol i s'adrecen a nens des de P3 fins a 6è

Un casal d'estiu a Rubí
Un casal d'estiu a Rubí | Localpres
Redacció
07 d'abril del 2021
Actualitzat el 08 d'abril a les 14:23h
Aquest dijous s'obre el període de sol·licitud per a les subvencions dels casals d'estiu, que enguany es donaran directament a les famílies, tal com va aprovar el ple municipal, per tal de garantir que tots els nens tinguin accés als casals, independentment de la seva capacitat econòmica.

Les sol·licituds s’han de presentar del 8 al 21 d’abril preferentment en línia a través de la seu electrònica o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (c/ Narcís Menard, 13), demanant cita. De manera excepcional, es podrà portar la documentació a la consergeria de l’edifici de l’Escardívol (c/ Joaquim Blume, 28 ) només del 8 al 14 d’abril de 9 a 14 h i de 16 a 20 h.

Els requisits per optar als ajuts són estar empadronat a Rubí, estar cursant entre P3 i 6è de Primària durant el curs 2020-2021, disposar de DNI, NIE o NIF - en cas que no es tingui, el beneficiari de l'ajut serà el representant legal del nen, i serà ell qui l'haurà d'aportar - i que la renda econòmica de la unitat familiar no superi els llindars establerts a les Bases reguladores. En funció de la renda de la unitat familiar la subvenció podrà ser del 75 %, el 50 % o el 25 % de l’import de referència.

La documentació que cal presentar és la sol·licitud específica relacionada amb aquesta convocatòria, la fotocòpia del document d'identitat de tots els membres de la unitat familiar - o el llibre de família en cas que l'obtenció del DNI no sigui obligatòria - i la documentació acreditativa en els casos de trobar-se en situació de custòdia compartida.

Per a resoldre qualsevol dubte sobre aquesta subvenció us podeu adreçar al Servei d’Educació de l’Ajuntament de Rubí al telèfon 93 588 70 00 ext. 4502/4500 o bé enviar un correu electrònic a [email protected].

En el cas de rebre l’ajuda, aquesta es farà arribar a l’entitat organitzadora del casal una vegada s’hagi formalitzat la matrícula.