atur

GRÀFIC L'atur puja per quart mes consecutiu a Rubí i supera els números dels inicis de la pandèmia

La ciutat té avui 700 persones desocupades més que al març de 2020

per RubiTV.cat, 7 d'abril de 2021 a les 11:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'atur continua pujant a Rubí per quart mes consecutiu.  El nombre de persones desocupades a la ciutat és de 5.767, i se situa en un 15,31%. Així doncs, la ciutat tanca el mes de març amb 50 aturats més que el mes passat, i exactament 700 persones desocupades més que el març del 2020.

 
 
ATUR VALLÈS OCC

Infogram

De les grans ciutats del Vallès Occidental, Rubí és la única on l'atur ha pujat aquest mes, una tendència que també és contrària a la del conjunt de Catalunya.


Unes dades que arriben unes setmanes després que la Taula de la Competitivitat Industrial, amb la col·laboració del Servei d'Ocupació de Catalunya, completés la diagnosi de l'afectació de la crisi del coronavirus a Rubí i revelés que la ciutat ha perdut un 7,3% de les seves empreses.

Aquesta diagnosi servirà com a punt de partida d'un Pla de reactivació econòmica que ajudi a donar resposta a les conseqüències econòmiques socials de la crisi sanitària de la Covid-19.Altres notícies que et poden interessar

​​​
​​​
​​​

 

Participació