Rubí organitza «Tria FP», la mostra virtual de l'oferta de formació professional a la ciutat

La setena edició d'aquestes jornades, les segones en format telemàtic, serà els dies 13, 14 i 15 d'abril

Un jove seguint una activitat telemàtica
Un jove seguint una activitat telemàtica | Departament d'Educació/Generalitat de Catalunya.
Redacció
12 d'abril del 2021
Els pròxims 13, 14 i 15 d'abril el servei Rubí Forma mostrarà tota l'oferta de Formació Professional a la ciutadania de Rubí, una proposta que arriba a la setena edició, la segona en format telemàtic, i que es podrà seguir a través de la web www.rubi.cat/FP.

Amb el lema Tria FP, la mostra dirigida als alumnes dels centres educatius arrencarà el dimarts a les 9 hores amb una benvinguda a càrrer de l'alcaldessa, Ana María Martínez; i el regidor d'Educació i Ocupabilitat, Víctor García. A continuació la web donarà accés a l'oferta formativa de FP ordenada per famílies professionals.

En concret, hi haurà propostes de les branques següents: Activitats físiques i esportives, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Electricitat i electrònica, Energia i Aigua, Ensenyaments Artístics, Hoteleria i Turisme, Imatge Personal, Informática i comunicacions, Sanitat, Serveis socioculturals i a la comunitat, Transport i manteniments de vehicles, Formació per a persones adultes i Suport integral en la millora de l’ocupabilitat.

Dins de cadascuna de les famílies professionals, els visitants hi trobaran els cicles formatius que s'ofereixen a Rubí, l'escola o institut on es poden fer, les sortides professionals i un vídeo que ha elaborat cada centre per cadascun dels cicles.

També hi haurà dues xerrades informatives que es podran seguir en format audiovisual: L'FP Dual, una oportunitat pel teu futur professional, a càrrec de Carlota Torrens i en format de converses amb aprenents que explicaran la seva experiència; i Vocacions industrials. Una qüestió de futur!, a càrrec de Yolanda Ordóñez, tècnica de formació pel treball del Consell Comarcal del Vallès Occidental.