L'agenda de la web municipal incorporarà activitats d'entitats i comerços

L'objectiu és publicar una agenda de ciutat completa, que inclogui les propostes dels serveis municipals i també ciutadanes

Redacció
08 d'abril del 2021
Feu arribar els vostres actes a naciogarrotxa@nacidogital.cat.
Feu arribar els vostres actes a [email protected].
L'Ajuntament de Rubí posa a disposició de les entitats, comerços i partits locals la publicació de les seves activitats a l'agenda web, per així aglutinar en un mateix portal tots els esdeveniments que organitzen els serveis municipals com les propostes de la ciutadania i elaborar una agenda de ciutat completa.

Per afegir les activiats a la web municipal cal omplir un formulari web indicant el títol, la descripció de l'activitat, les dades d'ubicació i horari, a quina mena de públic s'adreça... Un cop omplert el formulari, els moderadors publicaran el seu contingut un cop hagin revisat que compleix les normes d'ús.

Les activitats que es publicaran seran les d'entitats o associacions culturals, esportives, associatives, lúdiques, mediambientals, socials, solidàries... que estiguin donades d'alta al Registre d'Entitats Ciutadanes (REC) o que tinguin activitat reconeguda a Rubí. També podran fer arribar les seves propostes els particulars, entitats de dret privat, comerços o establiments amb domicili social a Rubí, si celebren activitats dins el municipi que siguin obertes al públic en general - inauguracions, commemoracions... Finalment, també s'inclouran activitats impulsades per partits polítics, sempre que siguin d'interès general, respectin els drets humans i evitin continguts ofensius o lesius amb els drets fonamentals.

Totes les activitats de l’agenda de ciutat hauran de mantenir el respecte i no ofendre ni atemptar contra la dignitat d’altres persones; no tenir com a objectiu enganyar, desorientar o estafar la ciutadania; no violar cap llei de drets d’autoria i de propietat intel·lectual i no ser contingut promocional o brossa (spam).

L'alcaldessa, Ana María Martínez, ha explicat que amb aquesta iniciativa es busca "la complicitat del teixit associatiu i comercial rubinenc per elaborar una agenda de ciutat on quedi palesa la qualitat de vida social i associativa de Rubí", i compartir esdeveniments rellevants i de notorietat que siguin "exemples de convivència i servei públic".

La incorporació de propostes ciutadanes a l'Agenda del web municipal representarà un salt qualitatiu a una web que es va renovar el passat mes de juliol.