Estrena amb derrota de l'Horitzó-CEF Can Mir a la segona divisió de la WeLeague7

Els rubinencs perden per 1 a 4 davant del Terra Negra barceloní

Partit de l'Horitzó-Can Mir davant del Terra Negra
Partit de l'Horitzó-Can Mir davant del Terra Negra | CEF Can Mir
Redacció
12 d'abril del 2021
El nou equip B de futbol 7 per a persones amb diversitat funcional del CEF Can Mir es va estrenar diumenga, 11 d'abril, a la segona divisió de la WeLeague7, organitzada per la Fundació Fedamar.

Ho va fer amb una derrota, tot i que "molt digna", davant del Terra Negra de Barcelona, que es va imposar 1 a 4 al camp dels rubinencs.

En una matinal plujosa i ennuvolada, els dos equips van saltar al camp i des del primer moment l'equip barceloní va dominar el terreny de joc, i també el marcador, amb un parcial de 0-2 en el primer quart. El segon i el tercer van acabar amb el mateix resultat, 0-1. El gol de l'honor per part del l'Horitzó-CEF Can Mir va arribar al darrer quart, gràcies a Moha Katcha, molt lluitador durant tot el partit.

La pròxima jornada, l'equip B de l'Horitzó-Can Mir visitarà el camp de la Unificació de Bellvitge en un horari encara per determinar.