Més de 200 persones han passat per La Esperanza durant la primera setmana del Ramadà

L'any passat, en ple confinament, van aconseguir arribar a 96 persones i famílies. Enguany, tot just quan fa una setmana, ja són 230

L'associació La Esperanza de Rubí
L'associació La Esperanza de Rubí | Marta Casas
20 d'abril del 2021
Aquest dimarts fa una setmana que la comunitat musulmana va començar el mes del Ramadà, el mes sagrat de la religió islàmica, el segon que viuen en pandèmia. Com l'any passat, un grup de joves - inicialment, Jóvenes Rubí; i ara constituïts en l'associació La Esperanza - han organitzat una iniciativa solidària per poder garantir un trencament del dejuni - iftar - digne a les persones més necessitades de Rubí, com explicava Amine Zarghil, un dels impulsors de la iniciativa, en una entrevista a RubiTV.cat.

Zarghil explicava que l'any passat, en ple confinament, van aconseguir arribar a 96 persones i famílies. Enguany, tot just quan fa una setmana, ja són 230 persones que s'han acostat a La Esperanza cada vespre, quan es pon el sol, per recollir el seu pack de l'iftar.

Una tasca de la qual se senten "orgullosos" i que els encoratja a continuar per poder ajudar tothom qui ho necessiti, i més enllà del mes del Ramadà.