L'institut La Serreta, tercer centre Magnet de Rubí

La seva proposta de treball es basa en la coeducació, des dels àmbits d'expressió artística, musical i física

L'institut La Serreta
L'institut La Serreta | Marta Casas
Redacció
23 d'abril del 2021
L'Institut La Serreta ha estat seleccionat per la Fundació Bofill i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per sumar-se al Programa Magnet a partir del curs vinent. Es convertirà, així, en el tercer centre educatiu de Rubí que se suma al programa, que té com a objectiu crear aliances per a l'èxit educatiu i acompanya els centres en el desenvolupament d'un projecte en col·laboració amb una institució d'excel·lència.

La Serreta ha presentat una proposta de treball basada en la coeducació des dels àmbits d'expressió artística, musical i física, àrees que permeten trobar talents en tot l'alumnat, i ja està buscant un partner per dur a terme el projecte.

"Pensem que és una gran oportunitat pel model d'escola pública, inclusiva i de qualitat de Rubí i també per la comunitat educativa de La Serreta", diu la directora del centre, Laura Alegre.

Per la seva banda, Víctor García, regidor d'Educació, ha felicitat l'institut després d'unirse al programa Magnet, ja que creu que és una opotunitat "de fer créixer aquesta experiència en un centre de secundària i fer de Rubí una de les ciutats amb més magnetisme per la innovació i la qualitat de l'educació pública". Les dues escoles Magnet, ara com ara, són centres de primària (l'escola Montessori i l'escola Pau Casals).