El Cent Patins femení perd el segon partit i es queda sense el títol de Lliga Elit

Les de Rubí planten cara al Tres Cantos, que guanya la seva tercera lliga consecutiva

Foto de grup a Madrid
Foto de grup a Madrid | Cedida/HCR Cent Patins
Redacció
03 de maig del 2021
L'HCR Cent Patins femení no ha aconseguit el títol de la Lliga Elit aquest cap de setmana. Les de Rubí han perdut el segon partit de la final de lliga en el seu desplaçament a Madrid, i es queda sense l'oportunitat de jugar el tercer partit després d'haver perdut també el primer, a la pista Francesc Calvo, davant del Tres Cantos.

El partit va ser molt igualat a la primera part, però dos gols molt matiners del Tres Cantos posaven les coses molt difícils al Cent Patins, que a més va patir un arbitratge "molt permissiu", en general, tal com consideren des del club.

En la segona part, les de Rubí aconseguien retallar diferències amb les madrilenyes gràcies a un gol de Judith Pareja després d'una molt bona assistència de Maria Ayala. Encara quedaven 15 minuts de partit per intentar la remuntada, però la insistència del Cent Patins no va donar els seus fruits i, a més, va permetre a les de Madrid establir el 3-1 definitiu després de trobar un buit en la defensa.

Gran temporada de l'equip d'Elit femení del Cent Patins, amb un planter molt jove, tot i no haver pogut posar la cirereta del títol de Lliga.

El sub-20 disputarà el Campionat d'Espanya a Lugo

El primer cap de setmana de juny, l'equip sub-20 femení disputarà, després de quatre anys sense classificar-se el Campionat d'Espanya després de guanyar el tercer partit que disputava davant l'ASME Tucans.

L'equip, format en un 80% per la plantilla que ha jugat a la Lliga Elit, disputarà els partits corresponents a aquesta competició a Lugo.