Rubí celebrarà la Festa Major 2021 adaptada a la situació sanitària

Ana María Martínez: "Som conscients del context, encara cal mantenir la prudència i no abaixar la guàrdia, però alhora ens il·lusiona recuperar la nostra festa"

Els Gegants de Rubí i les autoritats municipals a la plaça de l'Ajuntament
Els Gegants de Rubí i les autoritats municipals a la plaça de l'Ajuntament | Marta Casas
Redacció
10 de maig del 2021
Actualitzat el 17 de juny a les 18:05h
L'Ajuntament de Rubí està treballant en l'organització d'una Festa Major de Sant Pere, prevista per als dies 25, 26, 27, 28 i 29 de juny, adaptada al context actual d'emergència sanitària, amb una programació excepcional i l'aplicació rigorosa de totes les mesures sanitàries vigents per la pandèmia de la Covid-19.

L'alcladessa de Rubí ho va avançar divendres durant una visita de la consellera de Cultura, Àngels Ponsa, a la seu de l'Esbart Dansaire de Rubí: "Ho necessitem", va afirmar.

Els serveis municipals ja han començat a dissenyar les activitats que es podran fer en aquesta edició singular de la Festa Major, però s'espera que les entitats locals hi tinguin una participació destacada, i ja poden fer arribar les seves propostes. "No tindria sentit abordar aquesta Festa Major sense tenir en compte el paper del teixit associatiu, que any rere any vetlla per cohesionar la ciutadania i canalitzar la seva participació", ha afirmat Ana María Martínez.

"Som conscients del context, encara cal mantenir la prudència i no abaixar la guàrdia, però alhora ens il·lusiona recuperar la nostra festa", declara la màxima edil de la ciutat.

Un cop l'Ajuntament rebi les propostes de les entitats, i atenent en tot moment a l'evolució de la situació sanitària, s'acabarà de configurar la programació d'activitats i tota la logística necessària per al seu bon funcionament.

El Consistori vol garantir en tot moment la màxima seguretat en l'organització de la festa, i per això ja es treballa en la implementació de mesures com la disposició de recintes perimetrats, limitar aforaments, un sistema de reserva d'entrades i qualsevol altra acció que indiquin les autoritats sanitàries.