1 de 10
successos

Tres detinguts en un dispositiu policial contra els robatoris a l'interior de vehicle

Entre el 30 d'abril i el 3 de maig s'havia detectat un augment d'aquesta mena de delicte

per RubiTV.cat, 11 de maig de 2021 a les 09:00 |
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Rubí i la Policia Local de la mateixa ciutat van realitzar un dispositiu conjunt al municipi com a conseqüència d’un increment de robatoris interior de vehicle, després que es detectés un augment de robatoris a l'interior de vehicle entre 30 d'abril i el 3 de maig.

El dispositiu tenia l'objectiu de prevenir aquesta mena de robatoris, per una banda; i fer seguiment i detenir els autors dels fets.


Durant la última setmana es va dur a terme un patrullatge amb agents de paisà de la policia local i els Mossos a la franja horària de tarda - nit, que és quan més robatoris es produïen.

Així, el 6 de maig van detenir un home de 19 anys amb una motocicleta acabada de sostreures, un altre home de 21 anys per dos delictes de robatori amb força a l'interior de vehicle, i un altre de 29 anys per robatori amb força a l'interior de domicili, estafa i robatori amb violència. Al primer, a més, se li imputen els delictes d'atemptat a agents de l'autoritat, resistència i desobediència.

 

Participació