presentació

Albert Om presenta «El dia que vaig marxar» aquest dissabte a Rubí

La carpa d'El Racó del Llibre acollirà una conversa entre l'autor i el també periodista Vicens Rabadán

per RubiTV.cat, 12 de maig de 2021 a les 09:00 |
El periodista escriu un llibre sobre els anys que va passar a Provença | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El periodista Albert Om presentarà, aquest dissabte 15 de maig, el seu nou llibre El dia que vaig marxar (Univers, 2021). Serà a la carpa d'El Racó del Llibre, a les 12 hores del migdia, en un format de conversa amb el periodista Vicenç Rabadán.
 
L'any 2015 Albert Om va decidir marxar un temps a la Provença. Just el mateix dia que arribava a Aix-en-Provence, on va fer un curs de francès, el seu pare va donar la primera evidència greu de la seva malaltia, ja que no va reconèixer la seva dona.
 
Nascut a Taradell (Osona), amb una llarga trajectòria en el periodisme, des de la direcció d'El 9 Nou a la conducció de programes d'èxit com El convidat i ara Islàndia, Om fa en el llibre un exercici intimista. Els mesos que passa a la Provença estudia francès en una escola mentre viu els primers moments de la decadència dels pares. Però és també un reconeixement als instants feliços passats en família, alguns d'ells precisament a França, que ja fa anys, davant l'Espanya franquista, va aparèixer a ulls de molts catalans com un refugi de llibertat.


 

Participació