1 de 10
futbol

Carlos Esteban penja les botes després de 30 anys de trajectòria al futbol català

El davanter ha militat en nou equips, i acumula més de 200 gols

Jugadors de l'Atlètic Junior i de la UD Marianao fan un passadís a Carlos Esteban | Toni Arnaus/Atlètic Junior FC
per RubiTV.cat, 18 de maig de 2021 a les 10:30 |
El mític davanter Carlos Esteban es retira del futbol amateur. Aquest diumenge ha penjat les botes després de disputar l'últim partit amb l'Atlètic Junior FC, que ha estat el seu equip durant les últimes tres temporades, tal com recull el portal web Sant Cugat Creix.
 

Esteban ha jugat a diversos equips durant la seva llarga trajectòria, inclosos el CF Juventud 25 de septiembre - en les dues temporades on va aconseguir dos ascensos consecutius -, la UE Rubí i el CE Olimpic Can Fatjó; i en categories inferiors va jugar al RCD Espanyol, al Mercantil i a la Damm. També ha jugat en equips de Terrassa i de Barcelona, i ha estat convocat dues vegades amb la selecció catalana amateur.


El davanter explica que fa deu anys que no pot entrenar amb els equips per motius laborals, i per això agraeix als clubs que li hagin permès continuar jugant malgrat aquesta circumstància. Ara, 30 anys i 200 gols després, Esteban deixa el futbol amateur, però continuarà jugant amb els veterans del CE Olimpic Can Fatjó, i també assessorarà els davanters de l'Atlètic Junior FC.

 

Participació