biblioteca humana

El CE Horitzó, convidat a la Biblioteca Humana de l'institut La Serreta

El president de l'entitat, Josep Bernabéu, va parlar amb els alumnes sobre la seva condició i sobre l'esport adaptat

per RubiTV.cat, 19 de maig de 2021 a les 12:00 |
Alumnes de La Serreta amb el president del CE Horitzó | CE Horitzó
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Club Esportiu Horitzó ha col·laborat amb l'IES La Serreta de Rubí en el projecte de la Biblioteca Humana del centre, en el qual participen també l'Ajuntament de Rubí i la Universitat de la Pau. El projecte és una eina perquè els alumnes coneguin històries de vida d'algunes persones que tenien coses a explicar amb relació amb problemàtiques socials com el racisme, la discriminació sexual, la discapacitat...

Precisament és en aquest últim àmbit en que ha aprofundit Josep Bernabeu, president del CE Horitzó, que ha explicat a diversos grups d'alumnes com ha viscut la seva condició: les limitacions, el paper de l'esport adaptat, com va impulsar el club que presideix des de fa 27 anys...


Així, els alumnes que han passat per aquest "llibre humà" han pogut contrastar opinions, fer preguntes i reflexionar sobre la diversitat dels problemes que afecten actualment la nostra societat.

En definitiva, el club considera que ha estat "una magnífica experiència per a tots, plena d'emocions i vivències compartides, que esperem que es torni a repetir més cops en aquest i altres centres docents".


L'alcaldessa visita la seu del CE Horitzó per conèixer la situació i necessitats

Aquesta setmana, l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha visitat el club amb Juan López, regidor d'Esports, i Marta Oliva, regidora de Salut Pública, amb l'objectiu de conèixer la situació de l'Horitzó i les afectacions per la Covid-19, a més de les expectatives de l'entitat en el futur més pròxim.

El president i la coordinadora d'activitats de l'entitat, Míriam Roca, van informar sobre les necessitats del club per coordinar millor tota l'activitat que duen a terme i cercar solucions per remuntar la situació precària d'algunes d'elles després de la pandèmia.
 

 

Participació