1 de 10
General

Torna la X Marxa Corredor Verd del Vallès, aquest diumenge 30 de maig

El preu de les inscripcions s'incrementa tres euros a partir del 24 de maig

Imatge de la novena edició de la Marxa del Corredor Verd del Vallès. | Club Munyantenc
per RubiTV.cat, 25 de maig de 2021 a les 13:30 |
La X Marxa Corredor Verd del Vallès, inicialment prevista l'octubre del 2020 i ajornada dues vegades a causa de la Covid-19, tindrà lloc finalment el diumenge 30 de maig. Es tracta d'una cursa que connecta les serres de Sant Llorenç del Munt amb les de Galliners i de Collserola, resseguint part l'Anella Verda de Terrassa.


L'itinerari de la cursa, en les modalitats de caminada i marxa nòrdica, es manté. Per una banda, el trajecte convencional de 21 km entre Matadepera i Sant Cugat del Vallès i d'altra banda, una ruta més curta de 10 km entre Sant Quirze i Sant Cugat, coincidint amb la segona part de la MCVV. Per la seguretat de les persones participants i del voluntariat, la Marxa seguirà el protocol FEEC antiCovid-19 i totes les mesures sanitàries pertinents.

Les inscripcions estan obertes presencialment al Club Muntanyenc o en línia a través de la seva pàgina web. El preu és de 17 euros i 15 euros pels recorreguts de 21 km i 10 km, respectivament; aquest inclou una samarreta tècnica i avituallament. 

 

Participació