fotografia

El Celler exposa les obres guanyadores del concurs «Educant la mirada»

Les cinc guanyadores del concurs internacional de fotografia de Platja d'Aro es podran veure a la Sala Cèsar Martinell fins al 25 de juliol

per RubiTV.cat, 8 de juny de 2021 a les 19:00 |
L'exposició es podrà visitar a la Sala Cèsar Martinell fins al 25 de juliol | Ajuntament de Rubí
El Celler de Rubí exposarà, fins al pròxim 25 de juliol, un recull d'imatges del Concurs Internacional de projectes fotogràfics Educant la mirada, que es va celebrar en el marc del Festival Internacional Foto Platja d'Aro.

Educant la mirada acosta a persones que viuen a l'altra punta del món però que tenen un punt en comú: la fotografia com a mitjà d'expressió i explicació de les seves idees, la seva vida, els seus sentiments...


La mostra que es podrà visitar a Rubí és un petit reflex del nivell i de la diversitat de propostes que es van presentar al certamen i també de les inquietuds personals, culturals i socials dels autors, de les possibilitats narratives i estètiques de la fotografia.

La 7a edició del concurs es va celebrar el 2020 i va rebre un total de 385 projectes - 4.146 fotografies de 313 autors, de 41 països diferents - d'estils, tècniques i temàtiques molt diverses. Les obres guanyadores són les guanyadores del primer, segon i tercer premi i el Premi jove i el Premi local.


Els premis van ser per a Childhood lost (Antonio Aragon Renuncio, Espanya); After night (Jui Ching Tai, Taiwan); Oxímoron (Tony Tirado, Espanya); Pastores (Javier Clemente Martínez, Espanya), i Efímera (Alba Jovani, Espanya).

Les obres es poden visitar a la Sala Cèsar Martinell del Celler de Rubí fins al 25 de juliol de forma gratuïta.

 

Participació