font del ferro

El manteniment de l'Arborètum del Castell, a càrrec de la Font del Ferro

Aquest espai, creat el 2010 amb el projecte de l'amfiteatre del parc del Castell, ha guanyat popularitat en els últims mesos

per RubiTV.cat, 8 de juliol de 2021 a les 18:00 |
Un peó de la Finca Font del Ferro, treballant | Localpres
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Centre Especial de Treball (CET) Forestal i de Zones Verdes de la Font del Ferro ha assumit aquest any el manteniment de l’Arborètum del parc del Castell, dues actuacions per setmana que han consistit en fer una neteja general de l'espai, eliminar les males herbes i retallar les plantes arbustives.

Aquest espai, creat el 2010 amb el projecte de l'amfiteatre del parc del Castell, ha guanyat popularitat en els últims mesos, després d'haver estat l'escenari del Campament de Reis i l'espai ARTborètum de la Festa Major 2021.


El CET Forestal i de Zones Verdes, doncs, continua consolidant els seus encàrrecs a la ciutat, facilitant la inclusió social de 17 persones, a més de cinc monitors, i actualment ja assumeix les tasques de manteniment de les zones verdes de les urbanitzacions, així com les del nord del municipi des de principis d'any.

 

Participació