Audició de sardanes aquest diumenge, amb la cobla Contemporània

En compliment de les mesures sanitàries, l'aforament serà limitat i cal reservar entrada

Redacció
19 de juliol del 2021
Actualitzat el 08 d'octubre a les 10:51h
El Foment de la Sardana ha organitzat, per aquest diumenge, 25 de juliol (18.30 hores) - dia de Sant Jaume - un concert-audició de sardanes, a càrrec de la cobla Contemporània.

Les sardanes que s'interpretaran seran L'aplec de Cubelles, de Jordi Paulí i Safont; Essència d'aplec, d'Enric Ortí i Martín; Porta-la amb tu, d'Olivier Marquès i Nebot; Sant Feliu de Guíxols, ànima de la sardana, de F. Xavier Cassanyes i Edo; Olesa, 40 i més, de Maria Mercè Navarro i Galindo; Pare i Fill, de Jeroni Velasco i Corzo; El nostre carrer Sant Jaume, de Joaquim Soms i Janer; Un conill perdut a la neu, de Lluc Vizentini i Finet; El so de la música, d'Agustí Serratacó i Costa; Pirates amb bicicleta, de Daniel Gasulla i Porta; Summermambo, de Gerard Pastor i Lópezi Sardarumba, de Jeroni Velasco i Corzo.
 
El concert serà als Jardins de l'Ateneu, i ateses les restriccions sanitàries tindrà un aforament limitat i caldrà reservar la invitació enviant un correu a [email protected] o bé trucant al telèfon 676 722 381.