exposició

Lectors, al tren! acull una exposició d'il·lustracions d'Albert Asensio

La proposta estival es clourà amb una presentació a càrrec del mateix autor

per RubiTV.cat, 21 de juliol de 2021 a les 16:06 |
Les il·lustracions d'Albert Asensio ja es poden veure a Lectors, al tren! | Cedida/Lectors, al tren!
La llibreria Lectors, al tren! acollirà durant el que queda del mes de juliol i el mes de setembre una exposició dels originals de l'il·lustrador Albert Asensio, en concret de la seva obra El príncep feliç i altres contes, d'Oscar Wilde, editat per Joventut.

Asensio va estudiar disseny gràfic i més tard un postgrau d'il·lustració a l'Eina Barcelona i dos cursos de dibuix i pintura al Central Saint Martin College of Art and Design de Londes. Ha treballat com a il·lustrador per diverses editorials i també per a La Vanguardia. Ha rebut premis com el Laus de Bronze pel cartell de la Fira de Tàrrega de 2010, un premi pel llibre Kim, de Rudyard Kipling; i tres premis Junceda, per la millor coberta de llibre, millor publicitat i millor il·lustració científica.


Aquesta és la proposta estival de la llibreria, que clourà l'activitat amb una presentació amb el mateix autor i membres de l'editorial, ja de cara al setembre.

A l'agost, Lectors, al tren! romandrà tancada, però els responsables ja han anunciat que, de cara al setembre, tenen molt treballada una programació que inclourà exposicions, tallers i presentacions, i que per la pandèmia s'ha hagut d'interrompre durant més d'un any.

 

Arxivat a:
Cultura i mitjans
Participació