L'Ajuntament oferirà un taller sobre l'ús de l'aplicació de la zona taronja adreçat a la gent gran

Hi haurà una primera sessió el 27 d'octubre, però se'n programaran més si és necessari

La zona taronja de Rubí
La zona taronja de Rubí | Marta Casas
Marta Casas
02 d'agost del 2021
Actualitzat a les 14:48h
L'Ajuntament de Rubí programarà el taller Com funciona l'aplicació de la zona taronja d'aparcament?, adreçat a la gent gran de la ciutat, per facilitar l'ús d'aquesta eina entre la població més gran de 60 anys. 

La sessió, que s'emmarca en el programa Gaudeix de la vida en gran!, es farà el 27 d'octubre a les 10.30h a l'auditori de l'edifici Rubí Forma, i caldrà inscriure's prèviament. A la presentació, caldrà assistir-hi amb un telèfon mòbil per tal de poder posar en pràctica l'aplicació Parkunload i resoldre els dubtes que sorgeixin. 

Les persones grans de Rubí van manifestar les seves dificultats a l'hora de fer servir aquest nou sistema de control de l'aparcament, i la voluntat del Consistori és "no excloure a ningú", ja que permet "disposar d'una informació molt valuosa per poder millorar el servei", com ha explicat el regidor de MobilitatRafael Güeto, que també ha afegit que després d'aquest primer taller, "en programarem els que calguin". 

La zona taronja no estarà operativa durant tot el mes d'agost, però a partir de l'1 de setembre tornarà a ser necessari fer servir l'aplicació mòbil.