Castellbisbal no tindrà fira d'atraccions per la Festa Major de l'Aigua i la Llum

Les paradetes de venda de productes i de restauració tornaran de manera excepcional al nucli urbà

M.C.
13 d'agost del 2021
Actualitzat a les 17:17h
La Festa Major de l'Aigua i la Llum de Castellbisbal, que enguany se celebrarà durant tot el mes d'agost, no comptarà finalment amb l'espai de fira d'atraccions, ja que els firaires han comunicat a l'Ajuntament que no els satisfà el canvi d'ubicació proposat pel Consistori fa dues setmanes.

Aquesta decisió es va prendre de manera consensuada entre el govern i l'oposició després de diverses reunions, per donar resposta a dues necessitats: per una banda, complir amb totes les mesures de seguretat i anti Covid-19, i de l'altra, per minimitzar les molèsties al veïnat.

L'Ajuntament explica que havia pres totes les mesures necessàries per facilitar l'accés de la ciutadania al nou emplaçament, i també hi instal·laria punts d'aigua i llum suficients, així com zones de lavabos, per garantir la comoditat de tothom.

Tot i això, els firaires ja han comunicat que no vindran, cosa que implica un nou canvi organitzatiu pel que fa a la instal·lació de les paradetes de venda de productes artesanals i restauració, que també s'havien de traslladar al polígon industrial amb la fira. Aquestes paradetes es podran instal·lar al nucli urbà, ja que hi ha espai suficient per garantir les mesures de seguretat i l'activitat no causa molèsties als veïns. En concret, s'instal·laran al voltant de la plaça de Folch i Torres: les de venda, a l'avinguda Pau Casals i les de restauració, al carrer de Pompeu Fabra.

Aquest retorn al nucli urbà es farà de manera excepcional aquest any, que no hi haurà fira d'atraccions, però el consistori adverteix que el canvi d'ubicació de la fira és definitiu.