Arriba la 8a edició del Festival de Blues de Rubí

Enguany se celebrarà al Castell, amb aforament limitat i reserva prèvia d'entrada, del 3 al 5 de setembre

Big Mama Montse Tribute, una de les bandes que actuarà pel Festival
Big Mama Montse Tribute, una de les bandes que actuarà pel Festival | Cedida/SBR
Marta Casas
18 d'agost del 2021
Actualitzat el 22 d'agost a les 12:51h
La Societat de Blues de Rubí organitzarà enguany la VIII edició del Festival de Blues de Rubí, que un cop més s'haurà de celebrar seguint les mesures de seguretat per la Covid-19 i, per tant, tampoc es podrà fer a la plaça d'Anselm Clavé sinó que es traslladarà al Castell. 

El Festival, que comptarà amb diversos artistes de renom i vells coneguts a la ciutat, serà del 3 al 5 de setembre de 2021. Per reservar entrada, cal fer-ho a través de la web www.societatbluesrubi.com.

Totes les actuacions del VIII Festival de Blues de Rubí

Divendres, 3 de setembre

20.30h - Carla Sunday & The Blue Birds
Una de les veus emergents del blues d'avui dia a Catalunya, Carla Sunday, acompanyada del trio The Blue Birds, amb Poyo Moya al piano, Oriol Fontanals al contrabaix i Reginald Vilardell a la bateria.

22.30h - Big Mama Montse Tribute
Montse Pratdesaba és una de les referències vocals del blues que s'ha fet a Catalunya, amb una trajectòria artística de més de trenta anys que ha tingut una gran influència sobre els amants d'aquest estil musical. En l'actuació a Rubí, l'acompanyarà una banda integrada pels músics més destacats de Barcelona: Martín Búrguez a la guitarra, Pol Padrós al saxo tenor, Oriol Fontanals al contrabaix i Arnau Julià a la bateria.

Dissabte, 4 de setembre

20.30h - The Low Down Groovers
Un quartet del gènere low down amb un directe molt contundent, que recupera la tradició dels juke joints. Amb Chef Dave a l'harmònica i la veu, Sergi Escriu a la Guitarra, Òscar Hita a la bateria i Freddy Muñoz al baix.

22.30h - Los Peligrosos Gentleman
Des de les Illes Balears, Los Peligrosos Gentleman amb Ignasi Simó i Balta Bordoy al capdavant, han dedicat els seus deu anys de trajectòria a la part més festiva i ballable del blues i l'R&B, amb un estil molt particular. Per completar el quartet, Pablo di Salvo al baix i als cors, i David Soldavini a la bateria i els cors.

Diumenge, 5 de setembre

12h - Predicador Ramírez i David Giorcelli

Un duet format per l'experiència d'un dels llegendaris de la guitarra blues a Catalunya, Predicador Ramírez, especialitzat en música negra que ha format part de bandes mítiques com Los Sirex, los Mustang o Los Diablos. Pel que fa a David Gorcelli, és un apassionat del blues de Chicago i el boogie woogie, que l'han portat a Festivals Internacionals per tota Europa.

20h - Mike Sànchez Trio
Mike Sànchez (piano) és un showman amb una extensa carrera a Anglaterra, amb una vintena de discos i destacades col·laboracions que l'acrediten com un dels músics del rhythm&blues britànic més reputats. A Rubí portarà el seu trepidant espectacle de boogie-woogie acompanyat de Blas Picón a la veu i Javier Cortés al contrabaix.


El 28 d'agost, nova jam session a Can Ramoneda
Per presentar tant el Festival de Blues com el soci d'honor, la Societat de Blues ha organitzat una jam session el dissabte, 28 d'agost (20h), a la masia de Can Ramoneda. Per assistir-hi cal reservar entrada (5€ amb consumició) a través de la web de la SBR.