Torna el Cicle Gaudí a La Sala

Per ara hi ha dues dates confirmades: "La dona il·legal" (10 de setembre) i "Les dues nits d'ahir" (15 d'octubre)

'La dona il·legal' està nominada a Millor Pel·lícula als Premis Gaudí
'La dona il·legal' està nominada a Millor Pel·lícula als Premis Gaudí
Marta Casas
25 d'agost del 2021
Actualitzat el 27 d'agost a les 9:50h
El pròxim 10 de setembre torna el Cicle Gaudí al teatre municipal La Sala. Les entrades per a les projeccions confirmades - la segona, el 15 d'octubre - es podran adquirir en línia a partir del 2 de setembre, o bé a la taquilla del teatre els dijous i divendres de 17 a 20h, igual que les entrades per als espectacles programats per a l'últim trimestre de l'any. El preu de l'entrada general és de 4,5 euros, i de 3 en cas de tenir algun dret a descompte.

La primera projecció del Cicle Gaudí serà La dona il·legal, un thriller de Ramon Térmens al voltant de la immigració il·legal. És la història d'una dona kosovar a qui volen deportar, i que apareix morta en un Centre d'Internament d'Estrangers (CIE), i de l'advocat que porta el seu cas, que gràcies a la seva investigació per esclarir els fets acaba descobrint "la corrupció, els abusos sexuals i els falsos suïcidis que es produeixen dins del sistema de deportacions".

El 15 d'octubre es podrà veure Les dues nits d'ahir, una road movie dirigida per Pau Cruanyes i Gerard Vidal Barrena, i que narra el viatge de tres amics que roben les cendres d'un amic que ha mort recentment per llençar-les.