civisme

Torna la campanya «A l'estiu, juga amb civisme»

És la primera sessió després de les vacances d'agost

per Marta Casas, Rubí, Catalunya | 27 d'agost de 2021 a les 11:58 |
Jocs amb civisme a la plaça Doctor Guardiet | Localpres
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El pròxim dijous, 2 de setembre, torna la campanya A l'estiu, juga amb civisme, una activitat familiar adreçada a infants de 3 a 14 anys que inclou un circuit de dinàmiques lúdiques i un espai reservat per pintar a l'Auca del Civisme

Després de cinc sessions a la plaça del Doctor Guardiet, la Neus Català i Pallejà, l'Onze de Setembre i la Constitució, dijous que ve el punt s'instal·larà a la plaça Neus Català i Pallejà, i finalitzarà el 9 de setembre a la plaça de la Constitució.


L'objectiu de la campanya és educar els infants en els valors del civisme i promoure maneres de jugar que siguin respectuoses amb l'espai públic i les persones que en fan ús i hi conviuen. Així, en l'activitat es proposen jocs tradicionals com són el Joc de l'Oca, un joc de memòria, un joc d'habilitat i un joc de punteria per aprendre a reciclar.

L'activitat es durà a terme de 17 a 20h, i està dinamitzada per un monitor o monitora i dues agents cíviques, que donaran suport i alhora informaran sobre les diverses qüestions relacionades amb el civisme.

 

Participació