1 de 10
opinió

Compartim objectiu

per Xavier Corbera, 9 d'abril de 2020 a les 11:00 |

"Aquests dies difícils per a molta gent, i complexos de gestionar, demanen responsabilitat. Deixar treballar amb tranquil·litat i donar suport amb propostes a aquells que els toca prendre decisions"

Us escric des de l’oposició, aquell espai polític on s’alterna la fiscalització del govern, la proposta d’actuacions i projectes de millora per la ciutat, i l’escolta activa per intentar resoldre els problemes dels nostres conciutadans.

Aquests dies difícils per a molta gent, i complexos de gestionar, demanen responsabilitat. Deixar treballar amb tranquil·litat i donar suport amb propostes a aquells que els toca prendre decisions, a aquelles persones que cada dia aixequen una persiana, netegen el carrer o tenen cura dels nostres familiars.

Des de l’oposició, i com a segona força política de la ciutat, aquests dies comparteixo amb la resta de portaveus de l’oposició missatges, dubtes, propostes, i fem un seguiment de tot allò que s’està fent des del govern municipal. De fet, fa una estona, he agraït a la resta de grups de l’oposició la seva actitud responsable davant la situació en què ens trobem.
 

En tot moment ens hem ofert al govern municipal. Si tenim dubtes o preguntes, les fem arribar directament a ells perquè puguin respondre-les i gestionar-les de la millora manera. Perquè ara cal que se centrin a fer bé la seva feina. Estem actuant com ens agradaria que actuessin en la situació inversa. Ja tocarà fer balanç més endavant i també aprendre a fer les coses millor per a la propera vegada, com estar més preparats per afrontar qualsevol incidència i imprevist que tinguem en el futur.
 
Vull acabar amb dos missatges. Un de record a totes les persones que ens han deixat, i d’ànims als seus amics i familiars. I un altre missatge d’esperança i d’agraïment a totes aquelles persones que esteu treballant en els serveis essencials. Això té data de caducitat, ens en sortirem, els carrers, els parcs, els boscos, els rius i les platges tornaran a ser nostres. Som-hi!

 

Participació