Pep Martí i Vallverdú - Articles d'opinió

Periodista i llicenciat en Història Contemporània (UAB). Redactor de Política a NacióDigital. Sóc autor de dues biografies: una d’Antonio Maura (Ediciones B) i una de Josep Tarradellas (Fundació Irla). M’agrada implicar-me en el nostre teixit associatiu. Sóc membre de les juntes directives d’Amics de la Unesco de Barcelona i de l’Ateneu Barcelonès. Ubicat en l’esquerra però crec que molt poc progre. A Twitter: @PepMartiVall.

06/04/2021
«Mentre les diverses faccions sobiranistes pugnen entre elles, l'Estat les observa preguntant-se per què ha de fer concessions costoses davant d'un adversari tan fragmentat»
30/03/2021
«L'exministre de Sanitat no ha volgut fer cap gir que sigui interpretat com un intent de perfil propi al marge dels interessos estratègics de Moncloa»
24/03/2021
«Els testimonis dels dos expresidents al judici dels papers de Bárcenas retraten una classe dirigent que considera que mai ha de retre comptes»
12/03/2021
«Les conviccions, però també les estratègies polítiques i les personals, es poden acabar trobant en el bateig d'una legislatura d'itinerari altre cop incert»
09/03/2021
«L'Estat i la seva repressió es converteixen, altra vegada, en el gran aglutinador del sobiranisme, la seva gran argamassa»
02/03/2021
​«En poques institucions del país s'ha mostrat tant a les clares la manca d'una classe dirigent com al club»
23/02/2021
«En els processaments i les presons, l'exili i el bloqueig de les reformes, s'ha imposat la relectura reaccionària de la Transició, com volien alguns dels colpistes»
17/02/2021
«En el cas de Hasél, s'ha produït una mobilització de sectors del progressisme, més o menys oficial, que van restar muts davant la repressió contra els sobiranistes catalans»
09/02/2021
«La reforma del codi penal que s'anuncia ha de fer miracles, des de preservar la llibertat de creació a resoldre el mal dels catalans, però de moment el més calent és a l'aigüera»
02/02/2021
«Que el PP i Ciutadans mostrin com a gran alternativa les polítiques de la Comunitat i l'Ajuntament madrilenys delata una manca de projecte propi»
Pàgina 1 de 11