ICV critica la falta de planificació i actuacions en matèria esportiva per part del govern

Els ecosocialistes creuen que el dèficit esportiu és fruit d'una mala gestió del pla d'equipaments de la ciutat

Ànnia Garcia i Pau Navarro el CN Rubí
Ànnia Garcia i Pau Navarro el CN Rubí | RUBITV
Redacció
29 de gener del 2019
Actualitzat a les 17:00h
Iniciativa per Catalunya Verds critica que l'equip de govern no ha inaugurat ni millorat cap equipament esportiu a la ciutat al llarg dels 4 anys del mandat socialista. La portaveu del partit, Ànnia Garcia, assegura que aquest dèficit és fruit d'una mala gestió del pla d'equipaments de la ciutat, que mai s'ha arribat a executar.

Els ecosocialistes afirmen que hi ha moltes entitats de la ciutat que tenen equipaments molt justos i que això els impedeix crèixer i ampliar els seus serveis. "No s'han posat sobre la taula cap dels problemes que les entitats esportives venen reclamant". Garcia ha fet referència a les categories superiors de waterpolo del CN Rubí, els quals no poden fer els partits oficials a casa  a causa de la falta d'una piscina amb les dimensions reglamentàries (30x30). També ha remarcat la necessitat d'una piscina d'estiu més gran per a una ciutat de més de 76.000 habitants com és Rubí, ja que l'actual i única piscina exterior es col·lapsa durant l'època més calorosa de l'any. 

ICV també ha fet una valoració "deficient" de la planificació i gestió dels equipaments per part del consistori, posant com a exemple el cas del GAER, que després de reclamar un espai propi durant molt de temps es va instal·lar al pavelló de Can Rosés hipotecant la pràctica d'altres esports. El partit assegura que "és una manera errònia de resoldre els problemes, perquè creem uns altres dèficits". També ha fet referència a la falta d'informació de les tarifes d'espais  públics esportius com el frontó i el descuit de programes d'esports com Fer salut surt a caminar que ha desaparegut de les programacions després de 10 anys.