L'AUP inicia una campanya per recuperar el camp de golf de Can Sant Joan com a parc públic

La petició respon a una demanda aprovada per unanimitat al ple municipal de febrer de 2019

Redacció
12 de novembre del 2019
Actualitzat el 13 de novembre a les 11:05h
L'Alternativa d'Unitat Popular no desisteix en la seva lluita per recuperar el camp de golf de Can Sant Joan com a parc públic, després que s'aprovés per unanimitat al ple del febrer del 2019 una moció en aquest sentit.

La lluita per aconseguir que el camp de golf es converteixi en parc públic ve de lluny, i de fet l'AUP hereda tota la tasca feta per la Plataforma contra el Camp de Golf que es va crear el 1993 i que va continuar la Coordinadora d'Urbanisme Ciutadà l'any 1999, amb el recolzament del Centre Excursionista de Rubí.

L'AUP ha anat sembrant i recollint suports al llarg d'aquests mesos perquè la seva proposta tingui suport: la moció aprovada al ple de Rubí es va aprovar també al ple de Sant Cugat a instàncies de la CUP; i la passejada que va organitzar per explicar la història d'aquest espai, guiada per un dels veterans de la lluita contra el camp de golf, Vicenç Rabadán, va ser tot un èxit.

Tant és així que TV3 es va fer ressò del cas el mes de maig, després que es donés a conèixer la situació del camp de golf, amb l'empresa gestora en fallida i sense cap inversor interessat en l'espai.

L'AUP demana que tothom que vulgui recuperar aquest espai com a parc públic interurbà signi la petició a la plataforma Change.org, i que es pugui, així "refer, 20 anys després, un error històric d'ambdues administracions a finals dels 90".