Els dos equips d'elit del Cent Patins, a play-off

Les noies s'han classificat en primera posició, cosa que els dona l'avantatge de comptar amb el camp a favor en tots els partits

L'HCR Cent Patins femení s'ha classificat primer a la Lliga
L'HCR Cent Patins femení s'ha classificat primer a la Lliga | Cedida/Cent Patins
Redacció
28 de març del 2022
Actualitzat a les 10:52h
Els dos equips absoluts de l'HCR Cent Patins s'han aconseguit classificar per als play-off de les seves lligues regulars, ja que han quedat entre els quatre primers després dels partits d'aquest dissabte.

Les noies tenien un partit complicat davant l'ASME Tucans, un rival sempre incòmode, i que afrontaven amb força baixes. Les de Rubí es van avançar en el marcador, però només dos minuts més tard les de Sant Andreu van empatar el partit. No seria fins quan faltaven 13 minuts que el Cent Patins tornaria a marcar, malgrat gaudir de moltes ocasions; i rematar el partit ja a les acaballes.

Al final, un 3-1 que val una primera posició a la lliga regular per a les noies del Cent Patins, cosa que voldrà dir que tindran el camp a favor durant tots els partits del play-off que les enfrontaran a l'ASME Tucans un altre cop a la semifinal - l'altra, serà entre el CPL Valladolid i el Tres Cantos.

Per la seva banda, els nois del Cent Patins van disputar el derbi vallesà, davant el Hornets Castellbisbal, un partit que va ser molt igualat, que tot i que va començar amb avantatge per als visitants, el Rubí va saber capgirar fins al 4-2 definitiu. Després de la victòria, amb el Cent Patins situat en quarta posició, calia esperar el miracle: diumenge al migdia, Las Rozas va sorprendre guanyant l'Espanya HC (3-2), i deixant els mallorquins fora del play-off.

Una final de la Lliga Élite que serà una mica més complicada per al masculí, ja que quedar quarts els enfrontarà al primer classificat, un difícil Molina Sport.