Èric Zaldívar, primer coordinador de Junts a Rubí

La nova executiva està formada per 13 persones, amb diverses cares conegudes de la ciutat

Redacció
21 de gener del 2021
Actualitzat a les 11:27h
Èric Zaldívar, nou coordinador de Junts a Rubí
Èric Zaldívar, nou coordinador de Junts a Rubí | Facebook / Èric Zaldívar
Els dies 18 i 19 de gener, els associats de Junts per Rubí han escollit la seva primera executiva local, que encapçalarà Èric Zaldívar i comptarà amb Sònia Jorba com a responsable d'organització, Ivan Vila com a responsable de política municipal i Laura Rojo, de comunicació. 

El comitè executiu està conformat per un total de 13 persones que provenen de diverses branques professionals i polítiques: Jaume Buscallà, Maite Argudo, Javier Aron, Núria Sans, Carme Vinyes, Jaïr Lòpez, Manel Martori, Àngels Ruiz i Josep Civil. El partit considera que, amb aquest equip, es configura un projecte "transversal, obert i coneixedor de la ciutat". 

Zaldívar, el nou coordinador de l'executiva s'ha mostrat satisfet del procés d'elecció, que s'ha fet telemàticament, i ha afirmat que "hem de ser el partit de les propostes que facin avançar Rubí, inconformistes amb l'estat actual de la ciutat, crítics amb els nostres governants i constructius respecte al futur". 

La nova executiva es configura amb el primer repte de contribuir a la victòria de Junts a les eleccions al Parlament de Catalunya i convertir Laura Borràs en la primera presidenta de Catalunya, que lideri un govern que ha de "sortir de la crisi econòmica, social i sanitària" que viu el país i "implementar el mandat del primer d'octubre", afirmen. 

El primer pas va ser una exitosa recollida d'avals per poder presentar-se als comicis, amb més de 200 signatures a Rubí.